2010

De 2e Hoefslag Rally, verreden op zondag 18 april 2010 was wederom een groot succes. Met een temperatuur van bijna 20 gr., een strakblauwe lucht en de hele dag zon, was het de mooiste dag van het voorjaar! Dit keer met 78 equipes en ruim 170 deelnemers, sponsoren en medewerkers. Er werd wederom gestart, gefinisht, geborreld en lekker gegeten in de Hoefslag. De hele dag was een groot feest! De foto’s en de uitslag staan inmiddels op de site!! Beelden zeggen meer dan woorden…

Elke deelnemer ontvangt een uniek fotoboek van deze dag waarin zijn eigen equipe de hoofdrol speelt, beschikbaar gesteld door Albelli Fotoboeken. Medio mei ontvangen alle deelnemers hierover nadere informatie.

Goede Doel 2010

Ook dit jaar heeft de HoefslagRally weer gereden voor een goed doel; het Robinson Crusoë eiland in Loosdrecht.  Namens Stichting Gehandicaptensport Nederland heeft Peter Faber als ambassadeur de bijdrage van ons allen in ontvangst genomen.

Totaal werd een bedrag van € 36.500,– bijeen gebracht.

Lees meer over het goede doel

Prijzen 2010

Er waren weer fantastische prijzen te winnen. Behalve voor de winnaars in zowel de tourklasse als de sportklasse werd een prijs  uitgereikt voor de mooiste auto, de winnaar van de tijdsproef (de IWC regularity) en het meeste originele team.

Lees meer over de prijzen

Sponsoring

De Hoefslag Rally bedankt al haar sponsors en donateurs van deze onvergetelijke dag! Wilt u ook sponsoren in 2011, laat ons dit weten via hoefslagrally@telfort.nl

Platinum sponsoren
Gouden sponsoren
Zilveren sponsoren
Bronzen sponsoren
Vrienden
Kettlitz & Wulfse Verzekeringen