Prijzen 2010

Ook dit jaar zijn er weer fantastische prijzen te winnen. Behalve voor de winnaars in zowel de tourklasse als de sportklasse zal er een prijs worden uitgereikt voor de mooiste auto, de winnaar van de tijdsproefde IWC-regularity) en het meeste originele team.

De jurering voor de mooiste auto wordt verzorgd door Gratama Luxwolda taxaties, experts op het gebied van klassieke auto’s.

De equipe die de tijdsproef wint, welke een onderdeel zal zijn van de rally, wint een trip naar de horloge-ateliers van IWC in Schaffhausen.

De prijs voor het meeste originele team zal gaan naar het team dat op de meest ludieke en creatieve wijze deelneemt aan de rally. Peter Faber zal als ambassadeur van de Stichting Gehandicaptensport op geheel eigenwijze wijze bepalen welk team deze prijs zal winnen! Zoals u begrijpt zal over de uitslag niet kunnen worden gecorrespondeerd.

  • 1e prijs sports & tourklasse: een 2 daagse trip naar de Porsche fabrieken.
  • 2e prijs sports & tourklasse: een kist Bordeaux grand cru wijnen
  • 3e prijs sports & tourklasse: een diner voor 2 personen bij de Hoefslag.
  • Prijs voor de mooiste auto: een poetsbeurt bij Meguiars te Baarn
  • Prijs voor het meest originele team; zij zijn te gast tijdens het Nationaal Gala voor de Gehandicaptensport op 28 oktober op de middenstip in het olympisch stadion.
  • Waterpik stelt bovendien voor alle winnaars een Monddouche ter beschikking
Platinum sponsoren
Gouden sponsoren
Zilveren sponsoren
Bronzen sponsoren
Vrienden
Kettlitz & Wulfse Verzekeringen