Goede doel 2010

Ook dit jaar strijdt de HoefslagRally weer voor een goed doel; het Robinson Crusoë eiland in Loosdrecht. Hier kunnen mensen met een chronische aandoening en/of een lichamelijke- en/of zintuiglijke beperking zelf zeilen op de Loosdrechtse plassen.

Het eiland Robinson Crusoë is een ultramoderne accommodatie op een unieke plaats. Het eiland is de perfecte plek om kennis te maken met de verschillende takken van watersport. Deelnemers kunnen er zeilen in diverse schepen. Van catamaran tot een roll-on/roll-off scheepje, waar men zelfs met een elektrische rolstoel aan boord kunt; van helmstok tot joystickbesturing. Maar deelnemers kunnen er ook surfen, roeien, kanoën en waterskiën. En, wat Robinson Crusoe tot de enige in zijn soort maakt, de watersportmaterialen zijn daar waar nodig volledig aangepast voor verschillende soorten beperkingen. Er staat zelfs een tillift op de steiger om de transfer van rolstoel naar boot te vergemakkelijken. Iedereen is dus welkom op Robinson Crusoë.

Het eiland is eigendom van het Plassenschap Loosdrecht en is gratis aan Gehandicaptensport Nederland in erfpacht gegeven.

Deelname kost €600,- per week. Wij hebben ons ten doel gesteld om als Hoefslag rally ten minste 30 deelnemers een onvergetelijke week te geven!

Platinum sponsoren
Gouden sponsoren
Zilveren sponsoren
Bronzen sponsoren
Vrienden
Kettlitz & Wulfse Verzekeringen