2015

Hoefslagrally 2015

We gaan hem dit jaar weer rijden, de Hoefslagrally! Op zondag 31 mei 2015 wordt de zevende editie van deze exclusieve rally gereden, en weer zal de Hoefslagrally zijn deelnemers de kenmerkende mix van gezelligheid, rallyplezier en culinaire geneugten bieden.

De rally start en eindigt traditiegetrouw bij Restaurant De Hoefslag in Bosch en Duin. Patron Cuisinier Karl van Baggem en zijn brigade verzorgen de ontvangst en het diner, dus in culinair opzicht zal het zal de deelnemers aan niets ontbreken.

De route van rally voert langs wegen waarvan bijna niemand het bestaan kent, en brengt de equipes die de techniek en het kaartlezen onder de knie hebben, langs een bijzondere lunchlocatie.

De kosten voor deelname aan de Hoefslagrally bedragen € 495,- per equipe, inclusief volledig verzorgd en rijkelijk besprenkeld walking diner in sterrenrestaurant De Hoefslag. Voor zakelijke deelnemers is er de mogelijkheid gebruik te maken van onze sponsorarrangementen.

Met de opbrengsten van de 2014 editie van de Hoefslagrally (€ 37.000,-) hebben we een flink aantal autistische kinderen weer kunnen aansluiten op het reguliere onderwijs, zodat ook deze kinderen zich volwaardig kunnen ontwikkelen. Daarmee hebben we echt een waardevolle ontwikkeling op het gebied van onderwijs en techniek een kickstart gegeven.

Het goede doel voor 2015 is de Linda Foundation, die zich richt op gezinnen met kinderen die zich aan de onderkant van de welstandsladder bevinden. Daarbij gaat het vooral om de kinderen, want die zijn nooit verantwoordelijk voor het ontstaan van financiële problemen – ze lijden er echter wel onder.

Deelname aan de Hoefslagrally geschiedt op uitnodiging.

Wij zien uit naar de zevende editie van De Hoefslagrally!

Willem van den Berg
Frank Pauli
Rimmert Sluiter
Hans Versnel

Sponsoren 2024
Actief ondersteund door
rotary.fw