2014

Hoefslagrally 2014

Wat was dat een mooie rally! Prachtweer, een schitterende route met een bijzondere en heel relaxte lunchlokatie, wat technische en echte snacks bij Pon, en tot slot nog een heerlijke avond bij De Hoefslag: culinaire verrassingen van Karl en zijn brigade, een vermakelijke veiling met de altijd scherpe Bas van Werven, en een erg goede band.

Over de opbrengst voor het goede doel, de stichting Mama Vita, zijn we zonder meer enthousiast: we konden gisteravond een cheque ter grootte van € 34.000,- overhandigen! Daarmee kunnen we een flink aantal autistische kinderen naar school helpen, en Mama Vita kan met wetenschappelijke steun het bewijs leveren dat de webchairs daarbij effectieve hulpmiddelen zijn.

De Hoefslagrally kent natuurlijk geen verliezers, maar ditmaal wel overtuigende winnaars: de familie Kastrop die gewoon geen fouten heeft gemaakt, zelfs niet bij de technische oefeningen. Een felicitatie waard!

Het past ook nogmaals een woord van dank te richten tot onze sponsors, waarvan het merendeel inmiddels geldt als trouwe sponsor van dit evenement. Zonder hun bijdragen zou het onmogelijk zijn deze rally goed te organiseren. Wij achten ons bevoorrecht zoveel enthousiaste sponsors te hebben, die ons op de meest uiteenlopende manieren steunen.

Wij, als nieuw organisatiecomité, hadden natuurlijk met spanning naar deze dag uitgezien, en dan is het erg fijn te mogen ervaren dat iedereen zich vermaakt heeft en dat zich geen noemenswaardige problemen hebben voorgedaan.

En als dan de vraag wordt gesteld of we de Hoefslagrally volgend jaar weer organiseren, is er maar één antwoord mogelijk: ja leuk, gaan we doen!

We hopen u dus volgend jaar weer bij de start aan te treffen voor de zevende editie van De Hoefslagrally.
Met vriendelijke groet,
Willem van den Berg
Frank Pauli
Rimmer Sluiter
Hans Versnel

Foto’s 2014

Bekijk de foto’s van HoefslagRally 2014 op Flickr, met dank aan Barnyard.

Uitslag 2014

Download volledige uitslag 2014 (PDF, 380kb)

Sportklasse

  1. J.E. Kastrop & M. Kastrop (0 fout)
  2. Joost Buck & Cees de Jong (1 fout)
  3. Willem en Ellen Vermeulen (6 fout)

Toerklasse

  1. Kevin Dijkers & Rogier Rake (1 fout)
  2. Theo Eysink & Julita Eysink (3 fout)
  3. Cees de Jong & Chantal van der Zwan (3 fout)
Platinum sponsoren
Gouden sponsoren
gum
nobel stibbe
barnjard
wolff
Zilveren sponsoren
hasZibsZ wajerwajerZxqdentZ baasZtiincapital jbasecuritygratama
Actief ondersteund door
rotary.fw