2023

Hij is weer gereden, de Hoefslagrally op 23 april 2023! Bijna iedereen weet het, de Hoefslagrally is de lekkerste rally van Nederland, waarbij een dagje lekker stevig sturen en navigeren wordt gecombineerd met eten en drinken op een prettig hoog culinair niveau. We begonnen en eindigden bij De Hoefslag in Bosch en Duin, waar de deelnemers van ontbijt tot diner perfect verzorgd werden.

De dag was perfect voor rallyrijden: droog en niet te warm. Groen wordend blad langs de lanen en bloeiende fruitbomen langs de dijken. Op de foto’s zie je open kapjes, en vrolijke rijders.

De rally zelf was weer serieus dit jaar, en werd gereden volgens de regels van de Tulpenrally. Zowel in de Sportklasse als in de Tourklasse moest om de laatste puntjes gestreden worden, en de nummers 1 en 2 kwamen akelig dicht bij elkaar.

In de Sportklasse waren de winnaars:

  1. Marion Woud en Edwin Berkhof
  2. Hans van Winden en Margriet Scholten
  3. Kees van Loon en Maarten Kalk

De winnaars in de Tourklasse waren:

  1. Theo en Julita Eysink
  2. Bart Loozen en Han van Kasteren
  3. Gijs en Julia van den Bosch

Joost Snel maakte weer prachtige foto’s van de dag, die je kunt zien via de onderstaande link. Denk eraan, de foto’s vallen onder auteursrecht, het is niet is toegestaan om ze te verspreiden en online te delen/plaatsen.

Klik hier voor de foto’s

Voor het goede doel, de Stichting Leergeld, werd een bedrag van € 22.500,- opgehaald. Onze dank gaat uit naar alle rijders, sponsors en vrijwilligers van de Hoefslagrally. Wij zien terug op een mooie dag!

Met vriendelijke groet,

Stichting De Hoefslagrally

Willem van den Berg
Friso Kuipers
Frank Pauli
Jeroen Pepplinkhuizen
Hans Versnel
Pieter Zwart

Sponsoren 2024
Actief ondersteund door
rotary.fw