2017

Beste rallyvrienden,

Hij is gereden, de 2017 editie van De Hoefslagrally! Een indrukwekkende groep bijzondere en leuke auto’s wist met wisselende moeite de prachtige route te vinden die voor hen was uitgezet. Toeschouwers konden zich vergapen een zeer uiteenlopend veld dat varieerde van vooroorlogse auto’s van Bentley en Bugatti, tot hedendaags materiaal met meer paardenkrachten dan ooit nodig zullen zijn. Het was bovendien een prachtige warme dag, waardoor de rijders van open auto’s mooi gebruind de finish kruisten. De mooie warme lunch werd gebruikt op Anderstein, bij de burelen van onze hoofdsponsor, vermogensbeheerder Teslin. De foto’s spreken boekdelen!

Stichting de Hoefslagrally was trots om aan het einde van de dag een cheque van € 20.000,- te kunnen overhandigen aan de Stichting Papageno. Deze opbrengst kwam deels van de veiling die geleid werd door de professionele maar uiterst vermakelijke veilingmeester Willem Berdenis van Berlekom.

Het officiële gedeelte van de dag werd besloten met de prijsuitreiking. De winnaars van de sportklasse 2016, de gebroeders Pauli, hadden zich dit jaar verdeeld over twee equipes die ditmaal beide de top wisten te bereiken.

De uitslag van De Hoefslagrally 2017 is:

SPORTKLASSE:

1. Frank Pauli en Matthijs Pauli
2. Roelant de Waard en Nick Pauli
3. Ton Schoemaker en Maarten Schoemaker

TOURKLASSE:

1. Hans en Betty van den Bosch
2. Jeroen Beijdorff en Mark van Leijden
3. Cees de Jong en Chantal van der Zwan

De volledige uitslag is hier te downloaden: Uitslag 2017

De foto’s van de rally zijn hier te vinden: Foto’s 2017

Sponsoren 2024
Actief ondersteund door
rotary.fw