2016

Beste rallyvrienden,

Hij is gereden, de Hoefslagrally 2016! Hij was zwaar en lang, maar wij zagen tevreden gezichten tijdens de koffiebreak onderweg, bij onze lunchlokatie De Echoput, en bij terugkeer in De Hoefslag. Tussentijd konden wij bij wijze van hoge uitzondering een verrichting doen op een militair terrein, waarvoor wij de krijgsmacht en de betrokken militairen hartelijk dank zeggen. De parkeerplaatsen en stempelposten werden dit jaar blijmoedig bemand door leden van de Rotary De Bilt – Bilthoven, die de rally daarmee een extra ‘servicegevoel’ gaven.

Dankzij onze rijders, sponsors en niet te vergeten onze veilingmeester Willem Berdenis van Berlekom, konden we een mooie donatie doen aan ons goede doel, de Linda Foundation.
Een mooie dag met mooi weer en mooie gerechten, waarmee overtuigend invulling werd gegeven aan de slagzin ‘De lekkerste rally van Nederland.

De winnaars van de 2016-editie van de Hoefslagrally zijn:

SPORTKLASSE:

1. Frank en Nick Pauli
2. M.F. Hazekamp en H. van Kasteren
3. Ton Schoemaker en Rick Hellendoorn

TOURKLASSE:

1. Kevin Dijkers en Rogier Rake
2. Cees de Jong en Chantal van der Zwan
3. Bart en Maarten Duijndam

De volledige uitslag is hier te downloaden: Uitslag 2016

De pechprijs 2016 ging naar de equipe Arnout van de Berk / Suzanne Band; een benzinelek dwong hen om de rally in een  auto die minder naar benzine rook, maar er ook minder leuk uitzag.

Vermeldenswaard is voorts dat Taxateur André Pisa de vermelding ‘Best Car of the Day – categorie klassiek’, toekende aan de nauwgezet gerestaureerde Jaguar XK 120 DHC van Marek Guensberg.

De foto’s van de achtste Hoefslagrally kunt u zien via deze link:  Foto’s 2016

 

 

Sponsoren 2024
Actief ondersteund door
rotary.fw